Website Ontwerp

Startpakket voor een ongeëvenaarde online aanwezigheid !

Professionele website laten bouwen? Boost uw online aanwezigheid vandaag

Bent u een KMO, start-up, zelfstandige, freelancer of zelfs een particulier en wilt u een professionele website laten bouwen?

Door voor ons Startpakket te kiezen, verzekert u zich van een zorgeloze start en de garantie dat uw website vanaf dag één bijdraagt aan het succes van uw onderneming.

Met een mix van deskundig ontwerp, geavanceerde technologie en strategische marketingondersteuning legt DigitalNatie de basis voor uw online groei.

Wat is inbegrepen in

Startpakket

Website ontwerp

Ons maatwerkdesign, perfect afgestemd op uw merk en doelgroep, zorgt voor schoonheid, gebruiksgemak en conversie optimalisatie.

Domein & hosting

Wij nemen de technische details voor onze rekening, inclusief de registratie van uw domeinnaam en het verzorgen van betrouwbare hosting, zodat uw website snel en veilig is.

CMS

U krijgt toegang tot een eenvoudig te gebruiken CMS, waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en bijwerken. Dit systeem biedt flexibiliteit en zorgt ervoor dat uw website actueel blijft.

Beveiliging

We implementeren de nieuwste beveiligingsmaatregelen om uw website te beschermen tegen online dreigingen. Dit omvat SSL-certificaten, regelmatige software-updates en beveiligingscontroles.

Zakelijke e-mail

Maak gebruik van professionele e-mailadressen die overeenkomen met uw domeinnaam, waardoor u een professioneel merkimago kunt opbouwen, wat van cruciaal belang is voor het vestigen van vertrouwen bij uw klanten.

Zoekmachine optimalisatie

Ons pakket omvat SEO-basisinstellingen om ervoor te zorgen dat uw website beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google, wat essentieel is voor het aantrekken van meer bezoekers.

Buiten het pakket

Extra functionaliteiten

Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kunt u kiezen voor extra functionaliteiten zoals een webshop, meertaligheid, of integratie met externe diensten.

Ondersteuning & onderhoud

Ons pakket is inclusief doorlopende technische ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw website optimaal blijft presteren.

Sociale media integratie

Koppel uw website direct aan sociale mediaprofielen om betrokkenheid te vergroten en uw zichtbaarheid online te versterken met naadloze connecties

Untitled design 2 DigitalNatie

Professionele Website Laten Bouwen: Naadloze Ervaring op Alle Schermen

Mobielvriendelijk ontwerp voor elk apparaat

Kies uit Meer dan 80 Modellen voor Inspiratie

Een unieke website speciaal voor u ontworpen

Untitled design 1 DigitalNatie
restaurante webstie webdesign

Online Aanwezigheid Voor Uw Restaurant

Essentiële functies voor uw restaurant website

Online reserveringen

Klanten kunnen direct vanaf de website een tafel reserveren.

Menuweergave

Een digitale weergave van het menu, inclusief prijzen en foto's van gerechten.

Routebeschrijving

Integratie van Google Maps om klanten gemakkelijk naar het restaurant te leiden.

Evenementenkalender

Informatie over speciale evenementen, zoals thema-avonden.

Flexibele opties voor elk bedrijfstype

Begin uw weg naar succes door een professionele website te laten bouwen, voor maximale online zichtbaarheid en vindbaarheid.

Eenmalige betaling

995€

excl. btw

OBJECTS DigitalNatie

Veelgestelde vragen

Ja , Kosten binnen je onderneming zijn 100% aftrekbaar.

Uw nieuwe website kan binnen 5 tot 10 werkdagen online zijn. We zorgen voor een efficiënte en kwalitatieve aanpak om uw site zo snel mogelijk te lanceren.

Zeker! Ons team van ervaren copywriters kan boeiende en geoptimaliseerde content voor uw website creëren, afgestemd op uw merk en doelgroep.

Ja, websites vereisen regelmatig onderhoud voor optimale prestaties en veiligheid, zoals het updaten van software en beveiligingspatches. Mocht u zelf geen tijd hebben, onze supportpakketten bieden diverse onderhoudsopties.

Ja, zeker. We bieden professionele fotografiediensten om ervoor te zorgen dat uw website visueel aantrekkelijk is met hoogwaardige afbeeldingen die uw bedrijf perfect weerspiegelen.